Firmafrugt Frugtordninger

Vores frugtordninger

Med vores frugtordninger tilbyder vi gratis levering af friske økologiske og almindelige frugtkurve og -kasser i forskellige størrelser med masser af  tillægsmuligheder til en samlet frugtordning.

Hos FirmaFrugt kan du få tilpasset din frugtordning til lige netop Jeres behov, så I får alt Jeres yndlingsfrugt og -grønt med i frugtordningen. Til alle frugtordninger kan der tillægges ekstra frugt, nødder og meget andet efter eget valg.

Pynt din kurv med alt fra nødder & tørret frugt, til økologiske mejeriprodukter, krydderurter, mineralvand, te & kaffe, øl, sodavand & juice samt en masse frugt- og grønttillæg.

Vi leverer primært vores FirmaFrugt-løsninger i en løbende frugtordning men også som engangsleveringer til arrangementer, events og lignende. FirmaFrugt.com leverer udelukkende frugtordninger til erhvervskunder.

Hvad indeholder frugtordningen

Vores FirmaFrugt frugtkurve indeholder altid minimum seks varianter af frugt. Halvdelen af frugtvarianterne i kurvene vil altid være bananer, æbler og pærer. Den anden halvdel kan bestå af f. eks. blommer, nektariner, ferskner eller appelsiner. Frugten varierer i takt med årstiden og hvad der er sæson for så I altid får frugt i bedst mulig kvalitet. 

Fleksibel frugtordning

Frugtordningen kan tilpasses fra dag til dag så Jeres behov hele tiden er dækket . Så hvis I f.eks. ønsker en ekstra mødekurv med lidt lækkerier i, en ramme øl til fredagsbaren eller nogle ekstra æbler i en periode er dette muligt. Alle opdateringer i Jeres frugtordning indberettes via e-mail til: salg@FirmaFrugt.com 

Medmindre andet er angivet, skal indberetningen af ændringer ske hverdagen før den dag leverancen finder sted kl. 12.30, såfremt den skal træde i kraft den kommende leveringsdag.

Gratis levering

Vores FirmaFrugt-biler leverer frugtordninger i hele Storkøbenhavn på alle hverdage. Langt størstedelen af leverancerne sker inden kl. 11.00, så I har Jeres frugtordning inden frokost.Leveringen af en FirmaFrugt frugtordning eller bare en enkelt FirmaFrugt frugtkurv er gratis, og vi har ingen skjulte miljøafgifter eller faktureringsgebyrer på vores FirmaFrugt frugtordninger eller engangsleveringer.  

Eget kølerum og pakkeri

Vi pakker og opbevarer selv al vores frugt i et dertil indrettet kølerum. Bananerne har deres eget rum med en højere temperatur (16 grader celsius), så bananerne er modne og klar til at blive spist ved levering. Frugten – foruden bananerne – er holdt ved 3 grader celsius og gennemgår et grundigt kvalitetstjek førend frugten forlader vores frugtpakkeri. Vores pakkepersonale er nøje instrueret i håndtering af frugten,,således, at kvaliteten af frugten altid er i top når den når til Jeres arbejdsplads.

Kvalitetskontrol

Vores pakkepersonale er nøje instrueret og uddannet i håndtering af frugt, sådan at kvaliteten af frugten altid er i top, når den leveres hos Jer. Alle direktiverne fra Fødevarestyrelsen bliver overholdt med fokus på hygiejne og manuel kvalitetstjek. Således bliver al frugt som ikke overholder vores kvalitetskrav sorteret fra. Al vores økologi er statskontrolleret økologisk.   

Fakturering.

Vi sender faktura ud den sidste hverdag i hver måned til betaling netto 10 dage. Læs mere her...

Ingen bindingsperiode.

Der er ingen lange bindingsperioder på vores frugtordninger og I kan derfor opsige Jeres frugtordning med et opsigelsesvarsel på 7 dage.

Find mere information om vores samhandelsbetingelser under Betingelser & Vilkår.